Wat is shortgolf?
 

Shortgolf; wat is dat?
Shortgolf is, zoals de naam al een beetje verklapt, ‘korter’ golfen. Wat er dan ‘korter’ is? De afstanden tussen de holes. De baan is compacter en de afstanden tussen de tee (afslagplek) en de hole is bij onze baan maximaal 90 meter. De kortere afstanden zorgen ervoor dat er meer tijd besteed wordt aan golfen en minder aan lopen. U kiest zelf of u 9 holes of 18 holes speelt.

 

Beste training
Shortgolf is uitermate geschikt om te leren golfen en om uw techniek te verbeteren. De kortere afstanden zorgen ervoor dat u meer tijd besteedt aan slagvaardigheid en techniek. Door te starten op een shortgolfbaan is de stap naar een reguliere golfbaan eenvoudiger.

 

Materiaal
Voor shortgolf gebruikt u dezelfde materialen als bij regulier golfen. Wij beschikken over dit golfmateriaal dat u van ons mag gebruiken. We sturen u met een golftas met verschillende golfclubs/-ijzers en ballen de baan op. Het materiaal leent u van ons en zit bij de prijs inbegrepen. Uiteraard is het ook mogelijk om met eigen materiaal de baan op te gaan.