Baaninformatie


Aan de rand van Tubbergen vindt u bij recreatiepark ‘n Kaps Shortgolf Twente. De baan bestaat uit 9/18 holes, een driving range en putting green. Eerst even het afslaan en putten oefenen en dan de baan op om uw techniek en slagvaardigheid te laten zien. Voor ervaren golfers biedt de baan mooie uitdagingen.

 

Onze baan is ook toegankelijk voor mindervaliden. We hebben scootmobiels die u mag gebruiken om de afstanden tussen de greens eenvoudig te overbruggen.

Verder is het bij ons mogelijk om glowgolf te spelen. Golfen in het donker met behulp van lichtgevende ballen en een verlichte baan.

 

Voorzieningen
De baan ligt in een landelijk en groen gebied en is onderdeel van recreatiepark Kaps. Dit betekent dat er verschillende voorzieningen in de buurt zijn. Even in het naastgelegen restaurant (Troubadour) of op het terras een kopje koffie drinken of lunchen? Dat kan! Is Tubbergen toch wel een eindje rijden en wilt u een nachtje blijven slapen? Ook dát is mogelijk.

 

Overnachten
In een van onze hoeves is het aangenaam verblijven. De hoeves liggen tegenover de shortgolfbaan. Na een heerlijk ontbijt, loopt u zo de baan op om te golfen. Er zijn verschillende hoeves geschikt voor vier tot 23 personen. Een familie- of vriendenweekend combineren met shortgolf is dus ook mogelijk. Enkele hoeves zijn geschikt voor mindervalide personen.