Voor groepen hebben we verschillende arrangementen samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan een partij shortgolf met een barbecue of stamppotbuffet in ons restaurant Troubadour. Het is uiteraard ook mogelijk om een arrangement op maat voor u samen te stellen. In de omgeving zijn ook veel leuke groepsactiviteiten die u kunt combineren met shortgolf.

 

Arrangementen

Met collega’s, relaties, vrienden, buren of familie een activiteit ondernemen? Actief bezig zijn in de buitenlucht en samen genieten van lekker eten en drinken? Wellicht is een van onze shortgolf arrangementen dan iets voor jullie!

We hebben verschillende arrangementen samengesteld. Willen jullie het nét of misschien totaal anders? Laat het ons weten. Dan kijken we samen wat mogelijk is.

 

Koffie, wegge, golf

Samen met collega’s, vrienden of familie ervaren hoe het is om te golfen? Tijdens koffie, wegge, golf staan jullie twee uur op de baan. Jullie oefenen het afslaan, mogen putten en 9 holes lopen. Een kop koffie/thee met een heerlijke Twentse krentenwegge maken dit arrangement compleet.

 

Dit arrangement bestaat uit:

> twee uur shortgolf incl. materiaal

> oefenen op de driving range en putting green

> koffie/thee met krentenwegge

De kosten voor koffie, wegge, golf zijn € 16,75 per persoon.

 

Reserveren

 

Ontmoet, golf en eet

Met een groep van vijftien of meer personen de baan op? Elkaar weer even zien en spreken en na afloop samen eten. Bijpraten over van alles en nog wat en nagenieten van de prestaties op de baan. Tijdens ‘ontmoet, golf en eet’ kan dat prima.

 

Het arrangement bestaat uit:

> twee uur shortgolf incl. materiaal

> oefenen op de driving range en putting green

> een stamppot buffet of barbecue.

 

De barbecue kan ook bij minder mooi weer doorgaan, dankzij onze twee ruime, overdekte terrassen. Voorzien van heaters is het ook bij lagere temperaturen en regenachtig weer prima vol te houden. Het minimum aantal personen voor dit arrangement is vijftien. De kosten voor ‘ontmoet, golf en eet’ zijn € 37,50 per persoon. Dit is exclusief de drankjes die genuttigd worden.

Let op: dit arrangement is niet te reserveren van 13 juli t/m 24 augustus 2024. U kunt in deze weken wel een ronde shortgolf combineren met een a la carte diner.

Reserveren

 

Dat smaakt naar meer

Shortgolf en uitgebreide lunch.


Dat smaakt naar meer biedt:

> twee uur shortgolf incl. materiaal en instructie
> uitgebreide lunch inclusief:
- 1 kop koffie/thee/cappuccino
- 1 glas jus d'orange
- 12-uurtje; tomatensoep óf soep van de dag, broodje kroket en een broodje gezond

De kosten voor het "dat smaakt naar meer" arrangement zijn € 30,00 p.p.

Reserveren

 

Toer'n en Golfen arrangement

Bij Twentetoer in Ootmarsum en Twents Kwartiertje in Weerselo kun je de leukste voertuigen huren om een mooie tocht te maken door het Twentse Landschap. Zo'n tocht is natuurlijk bij uitstek goed te combineren met een rondje shortgolf. Kijk op de website van onze partners voor prijzen, reserveren en meer informatie.

Klik hier voor Twentetoer

Klik hier voor Twents Kwartiertje