Voor groepen hebben we verschillende arrangementen samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan een partij shortgolf met een barbecue of stamppotbuffet in ons restaurant Troubadour. Het is uiteraard ook mogelijk om een arrangement op maat voor u samen te stellen. In de omgeving zijn ook veel leuke groepsactiviteiten die u kunt combineren met shortgolf.

 

Arrangementen

Met collega’s, relaties, vrienden, buren of familie een activiteit ondernemen? Actief bezig zijn in de buitenlucht en samen genieten van lekker eten en drinken? Wellicht is een van onze shortgolf arrangementen dan iets voor jullie!

We hebben verschillende arrangementen samengesteld. Willen jullie het nét of misschien totaal anders? Laat het ons weten. Dan kijken we samen wat mogelijk is.

 

Een rondje shortgolf

Samen met collega’s, vrienden of familie ervaren hoe het is om te golfen? Tijdens het rondje shortgolf staan jullie twee uur op de baan. Jullie oefenen het afslaan, mogen putten en 9 holes lopen. Een kop koffie/thee met een heerlijke Twentse krentenwegge maken dit rondje shortgolf compleet.

 

Dit arrangement bestaat uit:

> twee uur shortgolf incl. materiaal

> oefenen op de driving range en putting green

> koffie/thee met krentenwegge

De kosten voor het rondje shortgolf zijn € 16,75 per persoon. Een rondje shortgolf is op iedere dag van de week te reserveren. Alleen bij sneeuw en vorst is onze baan niet toegankelijk.

 

Reserveren

 

Ontmoet, golf en eet

Met een groep van vijftien of meer personen de baan op? Elkaar weer even zien en spreken en na afloop samen eten. Bijpraten over van alles en nog wat en nagenieten van de prestaties op de baan. Tijdens ‘ontmoet, golf en eet’ kan dat prima.

 

Het arrangement bestaat uit:

> twee uur shortgolf incl. materiaal

> oefenen op de driving range en putting green

> een stamppot buffet of barbecue.

 

De barbecue kan ook bij minder mooi weer doorgaan, dankzij onze twee ruime, overdekte terrassen. Voorzien van heaters is het ook bij lagere temperaturen en regenachtig weer prima vol te houden. Het minimum aantal personen voor dit arrangement is vijftien. De kosten voor ‘ontmoet, golf en eet’ zijn € 37,50 per persoon. Dit is exclusief de drankjes die genuttigd worden.

 

Reserveren

 

Dat smaakt naar meer

De ochtend start je met koffie en iets lekkers. Daarna even oefenen en snel zelf de golfbaan op. Als afsluiting geniet je van een uitgebreide lunch.


Dat smaakt naar meer biedt:

> twee uur shortgolf incl. materiaal

> oefenen op de driving range en putting green

> koffie/thee met lekkernij

> uitgebreide lunch in restaurant Troubadour

 

De kosten voor dit arrangement bedragen € 35,00 per persoon. Drankjes (koffie/thee/ jus d'orange) bij de lunch zijn hierbij inbegrepen. Dit arrangement is te boeken vanaf minimaal tien personen.

 

Reserveren

 

Toer'n en Golfen arrangement

Bij Twentetoer in Ootmarsum en Twents Kwartiertje in Weerselo kun je de leukste voertuigen huren om een mooie tocht te maken door het Twentse Landschap. Zo'n tocht is natuurlijk bij uitstek goed te combineren met een rondje shortgolf. Kijk op de website van onze partners voor prijzen, reserveren en meer informatie.

Klik hier voor Twentetoer

Klik hier voor Twents Kwartiertje