Voor groepen hebben we verschillende arrangementen samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan golfen in het donker; glowgolf. Of combineer een partij shortgolf met een buffet of barbecue. Het is uiteraard ook mogelijk om een arrangement op maat voor u samen te stellen. Shortgolf Twente is onderdeel van ‘n Kaps. ‘n Kaps heeft verschillende voorzieningen die u kunt combineren. In de omgeving zijn ook veel leuke groepsactiviteiten die u kunt combineren met shortgolf.

 

Arrangementen

Met collega’s, relaties, vrienden, buren of familie een activiteit ondernemen? Actief bezig zijn in de buitenlucht en samen genieten van lekker eten en drinken? Wellicht is een van onze shortgolf arrangementen dan iets voor jullie!

 

We hebben verschillende arrangementen samengesteld. Willen jullie het nét of misschien totaal anders? Laat het ons weten. Dan kijken we samen wat mogelijk is.

Het is ook mogelijk om arrangementen te boeken inclusief overnachting.


 

Een rondje shortgolf

Samen met collega’s, vrienden of familie ervaren hoe het is om te golfen? Tijdens het rondje shortgolf staan jullie twee uur op de baan. Jullie oefenen het afslaan, mogen putten en uiteraard de 9 of 18 holes lopen. Een kop koffie/thee met een heerlijke Twentse krentenwegge maken dit rondje shortgolf compleet.

 

Dit arrangement bestaat uit:

> twee uur shortgolf incl. materiaal

> oefenen op de driving range en putting green

> koffie/thee met krentenwegge

De kosten voor het rondje shortgolf zijn € 16,50 per persoon. Een rondje shortgolf is op iedere dag van de week te reserveren. Alleen bij sneeuw en vorst is onze baan niet toegankelijk.

 

Reserveren

 

Ontmoet, golf en eet

Met een groep van vijftien of meer personen de baan op? Elkaar weer even zien en spreken en na afloop samen eten. Bijpraten over van alles en nog wat en nagenieten van de prestaties op de baan. Tijdens ‘ontmoet, golf en eet’ kan dat prima.

 

Het arrangement bestaat uit:

> twee uur shortgolf incl. materiaal

> oefenen op de driving range en putting green

> een stamppot buffet of barbecue.

 

De barbecue kan ook bij minder mooi weer doorgaan, dankzij onze twee ruime, overdekte terrassen. Voorzien van heaters is het ook bij lagere temperaturen en regenachtig weer prima vol te houden. Het minimum aantal personen voor dit arrangement is vijftien. De kosten voor ‘ontmoet, golf en eet’ zijn € 28,00 per persoon. Dit is exclusief de drankjes die genuttigd worden.

 

Reserveren

 

Dat smaakt naar meer

De ochtend starten met een rondje over de shortgolfbaan. In de frisse lucht wakker worden en lichaam en geest aan het werk zetten. Even oefenen en dan de baan op. Tussendoor een kop koffie/thee met iets lekkers en dan nog een paar holes lopen. Als afsluiting samen het terras op of naar het restaurant om te genieten van een lunch.

 

Dat smaakt naar meer biedt:

> twee uur shortgolf incl. materiaal

> oefenen op de driving range en putting green

> koffie/thee met lekkernij

> uitgebreide lunch in restaurant Troubadour

 

De kosten voor dit arrangement bedragen € 32,00 per persoon. Drankjes (koffie/thee/ jus d'orange) bij de lunch zijn hierbij inbegrepen. Dit arrangement is te boeken vanaf minimaal tien personen.

 

Reserveren

 

Tuk Tuk Golf arrangement

De start is in Ootmarsum bij Twente TukTuk. Vervolgens gaan jullie met de TukTuk via een mooie route naar Tubbergen. Na ongeveer 45 minuten tukken door de landelijke omgeving kom je bij Shortgolf Twente. Na een kopje koffie of thee en uitleg kan er een rondje gegolfd worden.

Het Tuk Tuk golfarrangement is inclusief:

>TukTuk huur, leuke route en service onderweg

>twee uur shortgolf incl. materiaal

>kopje koffie of thee

>brandstof, WA-verzekering

 

De kosten voor dit arrangement bedragen € 52,00 per persoon.

Reserveren

 

Glow arrangement

Golfen in de avond, op een verlichte baan en met lichtgevende ballen! De beperkte hoeveelheid licht zorgt voor nog meer uitdaging én een bijzondere sfeer. 

 

Het arrangement bestaat uit:

> twee uur glowgolf incl. materiaal

> stamppot buffet

 

De kosten zijn € 30,00 per persoon. Dit is exclusief drankjes die genuttigd worden. Voor dit glow arrangement geldt een minimum van twintig personen. In verband met het tijdstip van zonsondergang bieden we het arrangement alleen aan in de maanden oktober t/m maart. Een rondje glowgolf eindigt om uiterlijk 22.00 uur. 

 

Reserveren

 

Winterwonder arrangement

Dikke trui aan, muts op en in het donker de verlichte baan op. Met je lichtgevende bal proberen om met zo min mogelijk slagen zoveel mogelijk holes te bereiken. Daarna opwarmen bij de kachel met warme chocolademelk of een glas glühwein. En natuurlijk wat eten.

 

Het winterwonder arrangement bestaat uit:

> twee uur glowgolf incl. materiaal

> warme chocolademelk/glühwein met krentenwegge

> stamppot buffet

> drankjes inclusief

 

Dit arrangement duurt vijf uur. De kosten zijn € 52,50 per persoon. Het arrangement bieden we aan voor groepen vanaf twintig personen in de maanden oktober t/m maart. Glowgolfen kan tot uiterlijk 22.00 uur.

 

Reserveren