Kennismaken met golf bij Shortgolf Twente

 

Golfbaan Shortgolf Twente maakt zich alweer op voor het 3e seizoen. De golfsport heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen en steeds meer spelers weten dan ook de weg te vinden naar onze uitdagende en zeer laagdrempelige shortgolfbaan. Bij shortgolf Twente is iedereen welkom, of u nu al kunt golfen of nog helemaal niet. Wij merken dat er onder een grote categorie mensen uit de omgeving wel de interesse is om te golfen, maar de onbekendheid hen nog weerhoudt om daadwerkelijk de stap te maken. Om dit publiek kennis te laten maken met de golfsport, willen wij het volgende aanbieden:

In de maanden april en mei bieden wij de mogelijkheid om eenmalig gratis kennis te maken met de golfsport en met onze par-3 golfbaan. Dit betekent dus dat iedereen zich geheel vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen aan kan melden voor een leuke ochtend, middag of avond op onze golfbaan. Er zal een golfclinic gegeven worden van ongeveer 1½ uur en vervolgens kunt u met uw opgedane kennis de 9 holes spelen. Hiervoor hoeft u ook qua materiaal niets te investeren aangezien wij golfclubs en ballen ter beschikking stellen.

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding dan kunt u zich opgeven via onderstaande mail.

info@shortgolftwente.nl

Geef in uw mail ook aan op welke dag (plus ochtend, middag of avond) we u in kunnen delen, aangezien we groepjes van ongeveer 6 personen per clinic willen samenstellen.

 

Bent u na het deelnemen aan deze golfervaring enthousiast dan hebben we een mooi kennismakingsabonnement voor u waarmee u tegen gereduceerd tarief 3 maanden kunt golfen bij shortgolf Twente. Uiteraard is het ook mogelijk om bij een golf pro een GVB opleiding volgen. Voor verdere informatie hierover verwijs ik u naar onze tarieven of neem contact op met Gerald Koopman via 0546 621378.