Met z’n allen

Bij shortgolf gaat het om slagvaardigheid, inzicht en techniek. De golfsport is ook een heel geschikte activiteit om samen te doen. Met een groep vrienden, familieleden of met collega’s of zakenrelaties. Iedereen kan meedoen. Is er iemand minder goed te been? Met behulp van een scootmobiel kan hij/zij ook gewoon mee de baan op.

 

Korte uitleg
Na een korte instructie is het tijd om ‘in te slaan’. Even wennen aan het materiaal, de greep oefenen, inschatten hoe hard of zacht u moet slaan en meer. Op onze driving range en putting green heeft u alle tijd en ruimte om uw slag te oefenen.

 

Oefenen
De driving range is een oefenplaats waar u leert afslaan. Het lijkt misschien simpel, maar wie voor het eerst een golfclub vasthoudt heeft nog wel eens moeite om de bal goed te raken. Op de putting green oefent u het putten; het slaan van de bal in de hole. Ook dit ziet er vaak eenvoudiger uit dan het in de praktijk is.

 

Het afslaan en putten enigszins onder de knie? Dan is tijd om samen de baan op te gaan om 9 of 18 holes te lopen. Wie is degene die het minste aantal slagen nodig heeft om de bal in de holes te krijgen?

 

Even bijkomen

Na zo’n twee uur golfen, heeft u wellicht trek in iets lekkers gekregen. Neemt u dan plaats op ons terras of in ons restaurant. We serveren hier voor u een lekker drankje. Uiteraard is het ook mogelijk om iets te eten. Lunch, diner, borrelhapjes of toch een buffet? Het kan allemaal. Voor groepen is het wel gewenst om vooraf uw wensen aan ons door te geven.

 

Nog even blijven

Na de borrel liever niet meer met de auto naar huis? Blijf dan gerust een nachtje slapen in een van onze accommodaties. De unieke hoeves op ons park zijn ook geschikt voor groepen. Gezellig napraten over ieders prestatie op de golfbaan in een eigen vakantiewoning. En mocht u de volgende ochtend revanche willen, dan gaat u toch nog een rondje golfen? Vanuit uw accommodatie loopt u zo de golfbaan weer op.