Proefabonnement Shortgolf Twente
 

De maanden april, mei en juni zijn bij uitstek mooie maanden om te golfen, de dagen worden langer en het weer wordt beter ideaal dus om kennis te maken met de golfsport. Voor deze maanden is er een proefabonnement waarmee je 3 maanden kunt golfen voor slechts € 67,50 p.p. (i.p.v. € 100,50).
 

Onze shortgolfbaan
De shortgolfbaan is een 9/18 holes baan. Er zijn 9 holes waarbij elke hole 2 verschillende afslagplaatsen heeft De afstand tussen de tee (afslagplek) en de hole is bij onze baan maximaal 90 meter. De kortere afstanden zorgen ervoor dat er meer tijd besteed wordt aan het golfen en minder aan het lopen.
 

Materiaal
Bij het proefabonnement is materiaal inbegrepen. Wij beschikken over golfmateriaal dat je van ons mag gebruiken. Uiteraard mag je ook met je eigen materiaal de baan op gaan.
 

Gezelligheid
Naast het sportieve aspect is shortgolf ook heel gezellig om samen te doen. Iedere maandagmiddag en donderdagmiddag (vanaf medio april zal dit donderdagavond zijn) wordt er door de leden van onze shortgolfclub samen gegolft en nadien een drankje gedronken in ons restaurant.

Geen ervaring?
Heb je nog geen ervaring met golfen, maar lijkt het je wel leuk om eens te proberen? Neem dan nu een vrijblijvend proefabonnement voor 3 maanden. Op maandag en donderdag is het mogelijk dat je met één van onze leden een rondje mee loopt en dan legt hij je graag de beginselen van het golfen uit. Golfles behoort ook tot de mogelijkheden. Aan golfles zijn wel extra kosten verbonden. Mocht je er achter komen dat golfen toch niets voor je is, dan ben je na deze 3 maanden nergens aan verbonden! Wij werken niet met een stilzwijgende verlenging. Mocht je na deze 3 maanden wel verder willen met golfen dan bestaan er verschillende mogelijkheden. Bekijk hiervoor onze tarievenpagina.

 

Meld je aan!
Meld je aan voor een proefabonnement via dit formulier.