Shortgolf voor mensen met en beperking

 

De golfbaan van Shortgolf Twente biedt een uitdagende baan voor alle golfers, maar zeker ook voor mensen met een beperking. De baan is zo aangelegd dat deze goed toegankelijk is voor mindervaliden of mensen die wat slechter ter been zijn. Wij beschikken zelf over 2 scootmobiels en we kunnen een zelfs een paragolfer regelen! Wij nodigen iedereen, dus ook mensen met een fysieke of verstandelijke beperking en mensen die wat slechter ter been zijn uit om te kijken wat de mogelijkheden zijn op onze baan.

In samenwerking met José Loomans van de stichting Golf voor Gehandicapten (NGF) en shortgolfvereniging Tubbergen Twente wordt er een jaarlijkse competitie voor mensen met een beperking georganiseerd. Het doel hiervan is zowel de mensen met een fysieke of verstandelijke beperking als ook de senioren in beweging en aan het golfen te houden. 

Voor aanmelding of meer informatie kunt u contact opnemen met Gerald Koopman (tel: 0546 621378) of Clemens Scholten Linde (tel: 0541 294070).

Het jaarlijkse toernooi voor mensen met een beperking wordt georganiseerd in de eerste midweek van juli. U kunt gebruik maken van één van onze accommodaties (Twente Lodge of Kapshoeve) die geschikt zijn voor mindervaliden of je eigen kampeermiddel meenemen. Voor het eten wordt deze dagen gezorgd.
Zie arrangement "2-daagse golftoernooi mindervaliden".

Voor aanmelding of meer informatie kunt u contact opnemen met Gerald Koopman (tel: 0546 621378) of Clemens Scholten Linde (tel: 0541 294070).